Real Amsterdam double black 10 ml

Real Amsterdam double black 10 ml


  • Márka: GOLDEN PRODUCTION
  • Cikkszám: GP-REALAMSTERDAMDOUBLE
  • Kiszerelés: 10 Milliliter
  • Készletinfó: Raktáron

  • Vállalkozásoknak


Ez a kis üvegcsében található bőrtisztító termék erotikus bőrruházat, bőrből készült erotikus játékszerek, kiegészítők, bőrbútorok, audio és- videofejek ápolására, tisztítására, kondícionálására szolgál. A bőrtiszttó használatakor tiszta, kis pamutkorongot vagy anyagot alkalmazzon, először kis területen végezzen egy próbát a tisztítani kívánt felületen, hogy változtat-ea terület színén, mivel sok fajta bőr létezik a piacon. Ha nem tapasztalt elváltozást, nyugodtan tisztítsa tovább a felületet. A bőrtisztító használat után hagyja a bőrt megszáradni. Mindig jól szellőző helyen végezze a folyamatot, vigyázva arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön! Kizárólag a mellékelt tájékoztató alapján használt! A termékek professzionális, ipari felhasználásra használhatók, Ön a rendelés leadásával elismeri, hogy Ön vállalkozó vagy vállalkozás számára vásárolni jogosult személy és nem végfelhasználó.

Tartalma: Pentil nitrit

 

Használati utasítás: A tisztítandó bőrfelületet kis mennyiségben textilre, törlőrongyra csöpögtetett bőrtisztítóval finoman törölje át. Gyorsan párolog, használat után minél gyorsabban zárja vissza az üveget! Nem szabad belélegezni, nem szabad lenyelni, emberi bőrrel nem érintkezhet. Bőrirritációt, szemirritációt, légúti irritációt okozhat.

Gyermekektől elzárva tartandó! Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Használatakor tilos a dohányzás!

Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését.

Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Oltásra hab vagy szén-dioxid szükséges. Bármilyen probléma esetén ez a Bejelentő lap a mérvadó, ha nem elérhető akkor a termék címkéjén lévő információk alapján kell eljárni. Be lélegzés esetén friss levegő. Légzés leállás esetén szájból szájba lélegeztetés. Azonnal hívjunk orvost. Bőrrel való érintkezés esetén Azonnal lemosni a bőrfelületet szappannal és bő teljes. Orvoshoz fordulni. Szembe esetén Szemből b kerülő kimosni, a szemhéjat tágra nyitni, orvoshoz fordulni. Lenyelés esetén Azonnal itassunk az illetővel legfeljebb 2 pohár vizet / tejet. Orvoshoz kell fordulni. Be lélegzés esetén arcpír, magas pulzusszám, fejfájás, könnyezés, gyengeség, zavar, ingerültség, jelentkezhet. Bőrrel/ szemmel való érintkezésnél irritáció tapasztalható. Hosszabb bőrrel való érintkezés fokozott irritációt eredményezhet. Oltóanyag homok, CO2, hab. Víz nem megfelelő! Kerülje el az anyag belélegzését, illetve a szemmel/ bőrrel való érintkezést. Megfelelő ruházatot kell viselni, védő kesztyűt illetve szemüveget. Magas koncentráció esetén robbanó elegyet alkot a levegővel. Csak friss levegőjű, jól szellőztetett helységben lehet használni. Fontos, az anyaggal való tevékenység közben nem használj kontaklencsét.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de kérhetsz rá értesítést az e-mail címed megadásával és jelezni fogjuk ha újra elérhető.
Név
E-mail