Rólunk

Köszöntök mindenkit az oldalon!
Több mint 17 év kereskedelemben eltöltött idő van a hátunk mögött.  
A Golden Pharma Kft 2012- ben alakult, szegedi telephelyű és székhelyű cég vagyunk. Fő profilunk a főként erotikus területen forgalmazott bőrtisztító készítmények forgalmazása, viszonteladóknak, 2006 óta. Hivatalos disztribútorként minden szükséges dokumentummal rendelkezünk a termékek biztonságos viszonteladásához.Mivel ezek a termékek veszélyes áruk, nagy hangsúlyt fektetünk a magyar és EU- s jogszabályok betartására. Közvetlen kapcsolatunk a gyártókkal könnyebbé teszi a termékek körül történő változások követését.
Megbízható és stabil kereskedelmi partnerekkel dolgozunk együtt, számunkra nagyon fontos a korrekt hozzáállás minden üzlethez, legyen az éppen kis fogyasztó vagy akár egy nagykereskedelmi cég. 
 
Csak hivatalos és minden szükséges dokumentummal rendelkező termékeket forgalmazunk!
 
Viszonteladóknak:
Ha fantáziát lát a termékekben, vállalkozó és szeretne egy biztos megoldást bevétele folyamatos, kiszámítható növelésére, szeretettel várom megkeresését az oldalon található bármelyik elérhetőségen! 
 
Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de kérhetsz rá értesítést az e-mail címed megadásával és jelezni fogjuk ha újra elérhető.
Név
E-mail