LOCKERROOM JUNGLE JUICE BŐRTISZTÍTÓK

LOCKERROOM JUNGLE JUICE BŐRTISZTÍTÓK

A webáruházban feltüntetett árak nettó árak (ÁSZF)!

A Golden Pharma Kft a kanadai LRM bőrtisztítók hivatalos forgalmazója. 

17 éve foglalkozunk bőrtisztító termékekkel, 12 éve a hivatalos JJ márkával. Minden általunk forgalmazott termék megfelel az Állami Népegészségügyi Intézet és az EU előírásainak. Minden termékhez külön biztonsági adatlap tartozik, melyeket a vállalkozások megkapnak a rendelés után. 

Az LRM márka évtizedek óta gyártja minőségi termékeit, nagy hangsúlyt helyezve a biztonságra, a termékek összetételének minőségére. A cég az elmúlt időben több változtatást is végrehajtott a termékek csomagolásán, ezzel is elősegítve a hamisítványok kiszűrését. 

Az általunk forgalmazott, megbízható forrásból származó termékek csomagolásán feltüntettünk mi is egyedi azonosítójeleket. Minden üvegcsén GP ( Golden Pharma) matrica található. A termékek hátoldalán magyar nyelvű termékcímke van elhelyezve, a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, rajta a használati utasítás webhelyével. 

Használati utasítás:

Az általunk forgalmazott bőrtisztítók kifejezetten az erotikus bőrruházat, valamint a bőrből készült erotikus játékok és kiegészítőinek tisztítására, karbantartására, kondícionálására szolgálnak. A bőrtisztítók használatához alkalmazzon mindig tiszta pamutkorongot vagy anyagot, finoman dolgozza a folyadékot a bőrbe. Először kis felületen próbálja ki, hogy változtat e az anyag a felhasznált terület színén, mivel sok fajta bőr létezik a piacon. Ez után döntse el, hogy tovább folytatja- e a tisztítást. Használat után hagyja megszáradni a bőrt. Mindig jól szellőző helyen végezze a folyamatot, vigyázva arra, hogy bőrre- szembe ne kerüljön!

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de kérhetsz rá értesítést az e-mail címed megadásával és jelezni fogjuk ha újra elérhető.
Név
E-mail